Մսամթերքի արտադրություն

  •   «ԳԻՆԱՓ» ընկերությունը մսամթերք արտադրող ձեռնարկություններին և անհատներին առաջարկում է մսամթերքի արտադրության մեջ օգտագործվող բնական համեմունքների և սննդային հավելումների լայն տեսականի.
    1. Բնական համեմունքներ`սեւ պղպեղ, կարմիր պղպեղ, չիլի պղպեղ, սպիտակ պղպեղ, կանաչ պղպեղ, հոտավետ պղպեղ, սխտորի փոշի, սոխի փոշի, մանանեխի փոշի, մանանեխի սերմեր, համեմի սերմ, մուսկատի կաղին, մուսկատի ծաղիկ, մայորան, ռեհան, իմբիր, քիմիոն, հիլ, չաման
    2. Բուրավետ նյութեր՝ արոմատիզատորներ (տավարի մսի, խոզի մսի, հավի մսի, սխտորի (հեղուկ), մանանեխի (հեղուկ), խորովածի, խոզապուխտի, բեկոնի, ծխի (փոշի եւ հեղուկ), երշիկի, պանրի, սնկի, կետչուպի, պապրիկայի, պիցցայի)
    3. Համակցված ֆունկցիոնալ խառնուրդներ
    4. Համեմունքների խառնուրդներ
    5. Կայունացուցիչներ `ֆոսֆատներ (լուծվող եւ չլուծվող)
    6. Էմուլսարարներ
    7. Խտացուցիչներ
    8. Թթվայնության կարգավորիչներ
    9. Ժելեացնող նյութեր
    10. Համի ուժեղացուցիչ
    11. Գույնի կայունացուցիչ
    12. Կոնսերվացնող նյութեր
    13. Ներկանյութ` սննդային (բնական եւ արհեստական)
    14. Սպիտակուց կենդանական ծագման (խոզի, տավարի, կաթի)
    15. Սպիտակուց բուսական ծագման ` սոյայի փոշի եւ սոյայի տեքստուրատ
    16. Օսլա ` կարտոֆիլի եւ տապիոկայի
    17. Ցորենի թաղանթանյութ
    18. Պաքսիմատի փշրանք
    19. Ֆերմենտներ (TGZ)